Header afbeelding

Schaduw op uw terras met een knikarmscherm in Haarlem

Kom naar de showroom van De Zonweringzaak in Beverwijk en wij helpen u om met een knikarmscherm schaduw te creëren op uw terras.

Daar is hij dan: de zon. En u weet zeker, dat u daar ’s middags van gaat profiteren. Dus even doorwerken en dan onder die koperen ploert. En na een half uur weet u weer waarom hij zo genoemd wordt: wat een verschrikkelijke hitte! U pakt uzelf op en sjokt teleurgesteld naar binnen. Het is echt niet te harden op uw terras en de oplossing daarvoor is een knikarmscherm.


Alle pluspunten van knikarmen

Een groot assortiment aan kleuren zorgt ervoor, dat u altijd iets naar uw zin vindt. Bovendien zijn ze, door een speciale lijmtechniek, ook nog eens te combineren. Het scherm is voor koele avonden nog uit te breiden met terrasverwarming en/of verlichting. Meer pluspunten:


 • Het scherm wordt horizontaal uitgedraaid, zodat u een vrije doorloop heeft onder het gehele scherm en dus alle ruimte daar benut kan worden.
 • Leverbaar tot een afmeting van 10 meter breed en 4 meter diep. Dus ook voor grote terrassen.
 • Het materiaal van het doek is vuil-, vet-, en waterafstotend.
 • De stevige en duurzame constructie wordt tegen de gevel van de woning geplaatst.
 • Houdt verkleuring van meubels en gordijnen tegen.
 • De afkoeling is ook merkbaar in huis.
 • De bak voor het doek is bestendig tegen alle weersomstandigheden.

 • De bediening van een scherm

  U kunt het scherm met een bandopwinder of slingerstang handmatig oprollen of u kunt kiezen voor een compleet elektrisch systeem met afstandsbediening.


  Knikarmscherm: onderhoud

  Er is niet veel onderhoud nodig: als u 1x per jaar het doek en de armen goed schoonmaakt, is dat genoeg. Het doek wordt wel eens nat van regen. Laat het dan goed drogen voor u het weer oprolt in de bak.


  Als u na het lezen van deze informatie wilt overgaan tot de aankoop van een knikarmscherm en daar advies bij nodig heeft, nodigen wij u graag uit in onze showroom.