Header afbeelding

Zonwering kosten

De kosten van de zonwering van uw keuze zijn van groot belang. U staat immers voor een relatief grote aanschaf en wilt dan wel zeker weten dat u de best mogelijke kwaliteit tegen de scherpst mogelijke prijs krijgt. Wij garanderen u dat dit bij ons het geval is. Maar beter nog laat u zich overtuigen door de vele klanten die ons de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben gegeven en voor wie wij, geheel naar tevredenheid zonwering hebben geleverd tegen nette, concurrerende prijzen.

Tevreden opdrachtgevers

In de wijde omtrek van onze vestigingsplaats, sieren tal van zonweringen de gevels van woningen, winkels en bedrijfspanden. Stuk voor stuk, tevreden opdrachtgevers die ons aanbevelen aan hun kennissen en familie. 'Goede service, prima adviezen, snelle levering en ook de kosten voor de zonwering zijn scherp.' Dergelijke uitspraken zijn voor ons de beste reclame die er maar zijn kan.

Vraag een van onze adviseurs naar de speciale aanbiedingen. We hebben regelmatig acties in zonwering waarbij we wel zéér interessante tarieven rekenen. We rekenen niet alleen scherpe prijzen als het gaat om de aanschaf van zonwering voor binnen of buiten. Ook als het gaat om het onderhouden, repareren of vervangen van zonwering zijn onze kosten meer dan billijk.