Header afbeelding

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is bij verschillende situaties toepasbaar. Het is een lichte zonwering en heeft windvaste armen. In een gesloten toestand is het doek beschermd in een geëxtrudeerde of rolgevormde aluminium kast.

Uitvalschermen bieden een ideale oplossing tegen fel licht. Hierdoor heeft u geen last van vervelende zonnestralen en een hoge temperatuur in uw woning. Vooral in de zomermaanden kunt u genieten van een aangename temperatuur.

Bediening van uitvalscherm

U kunt een uitvalscherm handmatig bedienen met een slingerstang of elektrisch. Hierbij kunt u denken aan een schakelaar aan de muur of door middel van een afstandsbediening.

Doek keuze

Wij bieden een ruime keuze in kleuren en designs. U kunt een keuze maken uit de doekencollectie van de merken Dickson of Sweka.

Bent u op zoek naar een zonwering voor boven uw terras of tuin? Dan kunt u kiezen voor knikarmscherm. De armen van een knikarmscherm blijven onder het doek zitten. Hierdoor is het mogelijk om onder het scherm te lopen.

Beide schermen hebben niet veel onderhoud nodig. Wij raden aan om ze eens in het half jaar goed schoon te maken om problemen te voorkomen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom te Haarlem om de mogelijkheden te bespreken.